Tips-uri pentru planificarea nuntii

Vrei o nunta diferita? Vrei sa fugi intr-o rochie colorata? Te gandesti sa organizezi evenimentul intr-un loc cu totul unic? Aceasta este șansa ta!
Fiecare nunta este diferita, iar tu poti mixa fiecare traditie pe care ai vazut-o pana acum si sa incorporezi idei noi. Acum e momentul potrivit.

Găseste locația perfecta

Dacă ati visat sa va casatoriti intr-o anumita locatie si nu aveti un alt loc care va atrage, contactati-i rapid si cereti disponibilitatea. Tip: Noteaza-ti invitatii pe o foaie, pentru a stii daca locatia pe care o doresti este potrivita numarului de invitati pe care ii veti avea.

Daca doriti sa va casatoriti intr-o anumita data, opțiunile pot fi limitate. De exemplu, daca sunt rezervati pentru zilele de weekend si o anume data libera nu va atrage, luați în considerare organizarea unei nunti in timpul saptamanii. Tip: Pastrati-va bugetul realist la fiecare pas in organizarea nuntii.

Beneficiile vor curge efectiv.

Stabiliti-va prioritatile si asteptarile

Stabilirea prioritatilor este un pas esential în planificarea unei nunti, inainte de a incepe sa cumparati accesorii si tinutele.

Fiecare are prioritati diferite atunci când planifica o nunta.

De exemplu, o mireasa care se autoproclama gurmanda va dori să aiba cea mai buna mancare la nunta sa, în timp ce o mireasa care este in extaz dupa flori va prefera un decor pe masura. E simplu, avem elemente must have pentru o nunta si elemente de care trebuie sa tinem cont de pe lista de dorinte.

Intra in echipa de vis 

Dupa ce locul și data sunt alese este timpul sa-ți construiesti echipa de vis. Incepeti cu organizatorul si colaborati pentru a gasi si restul prestatorilor in functie de nevoi si buget. Muzica, fotograful si videograful sunt printre primii cu care ar trebui sa iei legatura.

Odată ce îti confirmi data, pune-ti în ordine programul. Apoi, este timpul sa anunți nunta invitatilor tai.

Fericirea miresei 

Desigur, unul dintre cele mai importante elemente ale unei nunti reusite este fericirea miresei. Cu cat te simti mai împlinita, cu atat invitatii tai vor fi mai fericiti si binedispusi. Da-ti voie astfel sa fii o mireasa implinita!

Exista multe servicii diferite de care o mireasa trebuie să aiba grija si care inca trebuiesc puse la punct. Lucreaza cu oameni care stiu ce fac si au experienta pentru ca tu sa stai fara griji in ziua nuntii.

Ai prea multe idei si nu stii cum sa le pui in practica sau nu stii care este urmatorul pas?

Lasa-mi un mesaj la contact@oanaraduplanner.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *