Cum aduni inspiratie pentru nunta ta in 2023?

Fiecare cuplu este diferit, de aceea fiecare nunta trebuie sa aiba propria sursa de inspiratie. Ziua ta se poate imbunatati semnificativ in momentul in care pui accent pe detaliile semnificative.

O nunta originala inseamna sarbatorirea unei dragoste unice. O dragoste care nu seamana cu alta.

Traim in era digitala. Avem la indemana inspiratie nesfarsita pe toate retelele de socializare. Poti folosi cu usurinta imagini diferite ca un punct de plecare in calatoria ta spre nunta perfecta.

Începeți cu crearea unui buget

Bugetul este unul dintre cele mai importante parti ale unei nunti. Recomandarea este sa incepeti intreg procesul de planificare prin schitarea celor mai importante cheltuieli ale nuntii, printr-o listă cu elementele „must-have”. Dupa finalizarea bugetului-schita, adauga cateva cheltuieli neasteptate.

Acum ai finalizat primul pas si este timpul să începeți să strângeți poze cu inspirație pentru acele detalii importante de nuntă.

Intocmiti un Mood Board

Da, adunarea inspirației este cea mai distractivă parte a planificării nunții. Sunt de acord.

Nu te invinovati daca stai toata ziua si dai scroll pe Pinterest!

Totusi, înainte de a căuta pe internet inspirație pentru nuntă, tu și partenerul tău ar trebui să creați un mood board pentru nuntă. Începeți prin a crea cu atenție o colecție de idei care să transmită aspectul și senzația pe care le doriți pentru ziua cea mare.

Pe măsură ce începi să-ți imaginezi ziua nunții, un moodboard poate ajuta la ghidarea deciziilor. Chiar daca se va schimba (in mod inevitabil) pe parcursul procesului de planificare, crează un punct de plecare și o bază puternică.

Un moodboard pentru nuntă este si o modalitate excelentă de a evita sentimentele mixte atunci când cercetezi printre milioanele de idei de nuntă.

Când vine vorba de ziua nunții tale, vrei ca fiecare element să te simtă în mod autentic. Un moodboard te va menține pe drumul cel bun pentru a încorpora elemente care prioritizează dorințele voastre. Nu ale invitatilor, nu ale soacrei, ci ALE VOASTRE! 

In vanatoarea de inspiratie, trebuie sa ramai organizat. Asta va va face viata mai usoara.

În loc să creați un panou Pinterest gigantic pentru nunta plin cu toate lucrurile necesare, creați panouri individuale pentru fiecare categorie. Veti vedea cu timpul beneficiile sortarii imaginilor.

De exemplu, creați un fisier pentru ținutele voastre, aranjamente florale, prăjituri etc.

Asta nu va ajuta doar sa ramaneti organizat, ci va face si întâlnirile cu furnizorii mai ușoare, permițându-vă să comunicați în mod clar ceea ce vă place și nu vă place pentru fiecare categorie.

P.S: Poti folosi inspirația si pentru a prezenta antipatiile. 

Așa cum inspirația poate fi folosită pentru a arăta ceea ce îți dorești în ziua nunții, este și o modalitate excelentă de a comunica ceea ce nu vrei. Gusturile și antipatiile tale ajută la restrângerea opțiunilor și ghidează deciziile mari de planificare a nunții.

Ramai concentrata

Pastreaza-ti mintea deschisa si limpede atunci cand discuti cu furnizorii. Ei sunt profesionisti si pot recomanda alternative pe baza imaginilor tale de inspiratie. Nu este necesar sa alegi acele idei, insa o parere de la un profesionist nu este niciodata o idee rea.

In tot acest proces, gandeste-te doar la cat de frumos va arata nunta ta!

Daca ai nevoie de ajutor, lasa-mi un mesaj aici – www.oanaraduplanner.ro/contact

1 thought on “Cum aduni inspiratie pentru nunta ta in 2023?”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *