Parfumul nunții tale

Am fost mereu o persoană atentă la detalii. Experiența ne învață că ochiul vede orice, iar mie îmi place să cred că nu doar în asta ar trebui să ne aprofundăm. C mai ales în ce ar trebui sufletul să simtă în ziua cea mare. Astfel, ideea de detalii nu stă doar în vizual ci și în ce poți simți.     

În urma experienței acumulate de-a lungul timpului am observat cum anumite detalii scot la iveală acel zâmbet sincer după care orice fotograf tânjește.    

Și aici îmi vine instant în minte unul dintre detaliile mele preferate, parfumul nunții tale.    

Și nu cumva să aud “Oh, e ultimul lucru la care mă gândesc!“ Pentru că știi bine că nu e așa! Sunt aici să îți iau tot greul de pe umeri și să te las să te ocupi de lucrurile care contează cel mai mult!  

Parfumul este ceea ce ești tu de fapt, trebuie să te reprezinte. Sumedenia de miresme care se găsesc pe piață pot creea o „amintire a mirosului” care poate dura pentru totdeauna. Astfel, de fiecare dată când vei folosi parfumul  vei reveni timp de câteva secunde pe ringul de dans din seara nunții! Îți vei aminti cum te-a imbrătisat când te-a văzut prima dată și ți-a șoptit “Esti atât de frumoasă!”      

Cine nu vrea acest tip de serendipitate atașat de ziua lor specială?     

Dacă nu te poți atașa pur și simplu de un parfum anume, încearcă ceva nou, ceva special, ceva scump.    

 Nu te limita aici, parfumul nunții tale nu stă doar în așa zisul parfum la sticlută, Ci și în mireasma generoasă a florilor din sală sau din buchetul de mireasă pe care îl vei purta cu tine toată ziua. Alege ceva ce îți reflectă personalitatea și te încânta atât vizual cât și olfactiv. Nu uita! În dragoste, fericirea se trăieste în doi, discută cu viitorul tău soț și mergeți pe ce vă face să vă simțiți confortabil.     

Vreau să sprijin  mireasa în ziua nunții și să contribui cu adevărat la basmul unde ea este personajul principal. Îndrăznește să te simți specială și nu uita de toate detaliile mărunte care te întregesc pe tine ca și femeie. 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *