Wedding Cafe – A Happy Spring Start

Planificarea nunții poate fi deseori confuză pentru viitorii miri.  Spun asta doarece lucrez în fiecare zi cu persoane care trec prin procesul de organizare a nunții.

Știu că îți dorești cu adevărat ca ziua ta să fie unică și foarte ușor poți sa cazi într-o capcană. Chiar și cu o strategie clară, tot rămân câteva detalii care pot fi ușor trecute cu vederea.

Vrem să deslușim misterul nunților, cauzele stresului și cum o mireasă informată poate ajunge să se bucure de ziua nunții ei. Ziua cea mai importantă.

De când sunt mici, fetele își doresc să ajungă prințese. Stim cu toții ca orice femeie se visează, în rochie de mireasă! Ei bine din punctul meu de vedere a fi prințesă pentru o zi nu ține doar de aspect. Înseamnă a ți se respecta clar dorințele, a fii răsfățată din toate punctele de vedere și a nu avea nici o grijă.

Firfior și Bliss au organizat o dimineață plină de inspirație. Un seminar pentru viitorii miri unde vom vorbi despre cel mai important eveniment din viața voastră. Multe surprize și specialiști în domeniu vor completa clipele petrecute alături de o cafea bună!

-Oana Radu – Wedding planner    

-Andreea Gavriluță – Florist și owner Firfior   

-Diana Daraban – Florist și owner Bliss Events    

Ciprian Băbusanu – Fotograf    

Ionuț Vrabie – Videograf   

  

De asemenea, ne vom bucură și de prezența cabinei foto Oglindă Magică Bacău by IMG Studio, care va imortaliza cele mai frumoase momente, așa cum știu ei cel mai bine.

Pană la data de 15 Martie 2020 beneficiați de 20% reducere la achiziția biletului integral, indiferent de pachetul ales (cod reducere: nunta20).

Sâmbătă, 4 Aprilie 2020, oră 11:00, locație: Podu’ cu Lanțuri, Bacău.

Eveniment:   

https://facebook.com/events/s/wedding-cafecum-sa-iti-planifi/661876874619969/?ti=cl

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *