Zău, îmi plac florile.

De când mă știu, am iubit florile. Mereu mi-a plăcut să ofer dar să și primesc buchete cu orice ocazie. Îmi plac culorile intense dar și pale. Ador mirosul florilor așa cum ador mirosul de cafea, te trezește instant, îți crează o stare de bine fără să îți dai seama.

Și nu, nu mi-am deschis florărie. Punctul meu forte e în altceva, însă cunosc oameni super talentați care fac minuni, asta respiră! Apreciez frumosul și admir tot ce e special.

Astăzi( înarmată cu declarația și masca ) am fost până la părinți cu treburi. Ai mei stau la curte. Ador primăvara în curtea lor, ador tot ceea ce ține de natură și frumos, ador începuturile, mugurii și mirosul de verdeață proaspătă.

Zău, îmi plac florile.

Ai simțit vreodată cum o floare îți înveselește casa?

Într-un colț, lângă un nuc imens ai mei au un loc special plin de bujori roz. Nu m-am putut abține, mi-am luat doza de energie acasă. Mă așteaptă o explozie de culoare și o casă cu miros delicat de bujori.

Știu, mai durează puțin până înfloresc, însă am răbdare, îmi place să urmăresc procesul. Așa e și în viață…. răbdarea-i din rai. Eu învăț despre răbdare acum, în perioada cu pricina. Cei mai mulți recunosc că răbdarea este ceea ce le lipsește. Eh, mergem spre bine!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *